Waterman Horoscoop 2017

Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld, geregeerd door Uranus, kunnen erg gevoel en intellectueel zijn. De sterren zeggen dat de horoscoop van 2017 voor de Waterman niet gemakkelijk zal zijn. Vooral aan het einde van het jaar. Echter kunt u succes verwachten in uw carrière. In relaties is er stabiliteit en passiviteit, welke gebruikt moet worden als het gaat om het plannen van de toekomst – vooral halverwege het jaar.

Als u niet voldoende aandacht besteedt aan uw carrière aan het begin van 2017, dan zal dit volgens de horoscoop alleen maar tot problemen leiden. Omdat u snel bent afgeleid zou het kunnen gebeuren dat u belangrijke, nieuwe veranderingen en informatie mist en zult u hard moeten werken om deze achterstanden in te halen. Vooral in maart kunt u rekenen op steun van familieleden.

De positieve energie van een Waterman kan in de lente en in de zomer van 2017 uitbreiden tot hun omgeving. De horoscoop adviseert u om scherp te zijn. Alleenstaanden van dit sterrenbeeld hebben volgens de sterren een grote kans om hun soulmate te ontmoeten. Misschien zult u na lange tijd er weer op uit gaan en genieten van de aanwezigheid van het andere geslacht. Personen die gelukkig zijn in een relatie zullen een zeer stabiele en harmonieuze periode ervaren. Daarom is deze periode geschikt voor het maken van een lange termijn planning. Wees niet bang om de volgende stap te nemen. U zult ook voldoende tijd moeten besteden aan uw werk om problemen te voorkomen.

De horoscoop zegt dat de Waterman een rustige en stabiele herfst zal hebben. Uw carrière zal een goede wending krijgen en u zult uitblinken. U zult een geweldige beloning ontvangen als u hard werkt en dit weet vol te houden. U zult misschien tijdelijk uw werkschema moeten aanpassen. Overweeg zorgvuldig de voor- en nadelen af of het de moeite waard is. U zult zeker het juiste kiezen. Als u niet weet wat u moet doen, wees dan niet bang om advies te vragen aan bijvoorbeeld een vriend.

Met het einde van het jaar in zicht zal de situatie rustig blijven en daarom kunt u rondom de Kerst uw tijd besteden aan uw familie, partner en aan uzelf. De situatie in de relatie wordt stabiel. Alleenstaanden kunnen moedig gaan flirten en genieten van romantiek. Ook zult u denken aan gebeurtenissen uit het verleden. De persoonlijkheid van de Waterman wordt in 2017 een stuk sterker. Denk aan preventie voor uw gezondheid. Frequente veranderingen van de temperatuur zullen uw lichaam geen goed doen.

 

contactFacebook