Waterman Horoscoop 2016

Volgens de sterren zal de Horoscoop van 2016 voor de Waterman zeer stabiel zijn, met name wat betreft relaties. Mensen die geboren zijn in dit sterrenbeeld dat verbonden is met de planeet Uranus hebben eindelijk de kans om gebruik te maken van hun futuristische ideeën. In het jaar 2015 hebt u veel wendingen en moeilijke situaties meegemaakt. Dit jaar kunt u zich verheugen op succes. Vooral in de eerste helft van dit jaar zullen de sterren in een stabiele en positieve positie staan. U moet hiervan gaan profiteren.

U zult de energie aan het begin van dit jaar nodig hebben. Op het werk zal volgens de horoscoop een probleem ontstaan waar u niets aan kunt doen. Dankzij uw vaardigheden zult u degene zijn die zal helpen bij het vinden van een goede oplossing. Voeg daar wat hard werken en toewijding aan toe en de vooruitgang in uw carrière zal vrijwel zeker zijn. U moet uw familie en vrienden ook niet verwaarlozen; reserveer een avond per week alleen voor hen. Teveel werken is niet goed, vooral in maart 2016.

De Waterman kan zich in het voorjaar van 2016 verheugen op succes in zijn carrière. U moet niet al te passief zijn; op het werk moet u nog steeds wel prestaties laten zien. U zult ook meer tijd besteden aan het omgaan met relaties. In deze periode wordt uw natuur steeds meer wakker wanneer u een zielsverwant wilt ontmoeten. Begeef u onder de mensen, heb plezier en ontmoet mensen. Midden in deze periode zult u succesvol zijn. Degenen die bezet zijn zullen als paar genieten van onderlinge samenspel en harmonie.

U kunt een breekpunt verwachten, vooral op het gebied van uw carrière. Uw eerdere prestaties trekken jaloerse mensen aan. Pas op voor hen. Laat uw omgeving u niet al teveel storen. Als u niet genoeg aandacht aan uw werk besteedt, dan krijgt u volgens de horoscoop problemen. In relaties kunnen problemen ontstaan, ondanks de eerdere harmonie. Uranus staat in de verkeerde positie, wat betekent dat de Waterman moet ophouden met alles door een irrationeel optimistische "roze bril" te zien, en de werkelijkheid onder ogen te zien. Er liggen geen ernstige problemen te wachten, maar als u nog niet zeker bent, vraag dan hulp aan een van uw familieleden.

Na een periode van mislukkingen moet u niet opgeven. Denk na over wat er is gebeurd en leer van uw fouten. Negatieve ervaring zijn ook erg waardevol. De horoscoop laat zien dat de herfstmaanden en het einde van 2016 weer rustig zullen verlopen voor de Waterman. Problemen in relaties zullen verdwijnen, en een stabiele periode zal aanbreken als het gaat om uw carrière

 

contactFacebook