Stier Horoscoop 2019

Stier wordt geregeerd door de planeet Venus. Deze personen zijn meestal materialistisch georiënteerd, aanhoudend en ambitieus. Het zijn echter nieuwsgierige mensen, dus ze verlangen naar ervaringen en zijn in staat hun emoties op een heel diep niveau te voelen. Volgens de sterren zal Stiers Horoscoop 2019 voornamelijk gericht zijn op de persoonlijke kant van hun leven. De verlangens van het individu zullen eindelijk worden vervuld, maar ze zullen in hun carrière ook niets missen.

De plaatsing van Mercurius in Kreeft zal de Stier een enorm verlangen naar informatie en kennis brengen. U zult ook genieten van experimenteren en het uitproberen van nieuwe dingen. U zult blij zijn om uw ervaringen te delen. Daarom wilt u in januari 2019 een persoon aan uw zijde hebben die u kunt vertrouwen en waarmee u kunt praten als u daar behoefte aan heeft.

Voor de Stier zal de lente van dit jaar gericht zijn op carrière. U houdt ervan om met anderen te concurreren in alle mogelijke categorieën. Het gevoel dat u beter bent dan anderen zal u deze keer vervullen. De horoscoop raadt u echter aan om voorzichtig te zijn door de tolereerbare lijn niet te overschrijven. Mensen om u heen kunnen gaan twijfelen. Is het nog steeds een grap of wordt u verblind door trots?

Met de komst van de zomermaanden van 2019 zal elke Stier de invloed van Mercurius in Leeuw zeker voelen. Gedurende deze periode kunt u veel fysieke energie verwachten die voornamelijk door atleten wordt gebruikt, niet alleen de topsporters. Het is het perfecte moment om in vorm te komen. De positieve uitstraling die u in uw omgeving zult uitzenden zal potentiële partners brengen. Als u kiest, dan raadt de horoscoop u aan om niet uw hoofd, maar uw hart te volgen.

De herfst van 2019 zal rustiger zijn dan de voorgaande maanden. U zult harmonieuze relaties en vriendschappen ervaren zonder bijbedoelingen, maar ook tedere liefde. Op het gebied van werk heeft u nu een kans om grote veranderingen aan te brengen als u dat wilt. Het is echter mogelijk dat u een deel van uw vrije tijd moet opofferen. Het resultaat zal het echter wel waard zijn. Maar onthoud dat u uzelf niet moet overbelasten, want als het gaat om gezondheidsproblemen, dan kunnen deze voor de Stier waarschijnlijk niet worden vermeden.

Naarmate het jaar ten einde loopt, bereikt u ook de eindstreep. U heeft het hele jaar hard gewerkt en nu het is tijd om de vruchten te oogsten. Volgens de horoscoop kan de Stier een intellectuele periode verwachten, wanneer ze zich vooral zullen richten op het denken, het evalueren van gebeurtenissen uit het verleden en het ontwikkelen van zichzelf. Er kunnen enkele kleine meningsverschillen zijn in het gezin, maar niets ernstigs. Het volstaat om het probleem gewoon openlijk te bespreken.