Schorpioen Horoscoop 2019

Mensen die onder dit waterteken zijn geboren zijn grote strijders met een sterke wil. Hun empathische en attente persoonlijkheid geeft hen een enorm voordeel op het gebied van interpersoonlijke relaties. Volgens de sterren zal Schorpioens Horoscoop 2019 zeer energiek en positief zijn. Vooral rond het einde van de eerste helft van het jaar. Als er een obstakel op uw weg ligt, dan bent u in staat het met gemak te overwinnen.

Volgens de horoscoop begint het begin van 2019 in een rustig tempo, wat betekent dat u veel tijd zult hebben om te wennen aan de nieuwe dingen die dit jaar zullen brengen. Vanwege de invloed van de Maan in Vissen kunt u enkele concentratieproblemen hebben. Bovendien zult u de neiging hebben om te ontsnappen aan de realiteit en onder te dompelen in uw eigen gedachten en fantasie. Voor de Schorpioen zijn gevoelens in deze periode belangrijker dan rationeel denken. Daarom moet u belangrijke beslissingen nemen over bijvoorbeeld werk voor later.

Met de komst van de lente zal elke Schorpioen weer openstaan voor de wereld. Na de vorige recessie komt er een actieve periode. Sporters zullen het geweldig doen maar ook bijvoorbeeld individuen die alleenstaand zijn en dat graag zouden willen veranderen. U straalt positieve energie uit in uw omgeving die misschien wel meer dan één potentiele partner zal aantrekken. U heeft veel plezier en u zult zich zeker niet vervelen. U moet het werk echter ook niet vergeten. Verslappen is niet de moeite waard, uw leidinggevenden kunnen dat opmerken.

De zomer van 2019 draait vooral om het werkleven. Schorpioenen krijgen eindelijk de kans om te laten zien waartoe ze in staat zijn. De positieve plaatsing van Mercurius zal u vooral in juli een enorme hoeveelheid mentale energie brengen. U bent in staat om gemakkelijk met elk probleem om te gaan. Voor uw leidinggevenden zult u tijdens deze periode letterlijk onmisbaar worden. De horoscoop raadt u aan om uw succes niet naar het hoofd te doen laten stijgen. U moet uw houden aan bescheidenheid.

De herfstmaanden beloven geleidelijke kalmte. Er zijn stabiele tijden in zowel de loopbaan als in het privéleven van de Schorpioen. Vooral langdurige relaties zullen nu gedijen. De reden hiervoor is dat u eindelijk meer vrije tijd heeft die u met uw wederhelft kunt doorbrengen. Zelfs alleenstaanden zullen niks missen. Ze kunnen uitkijken naar een nieuw onbekend persoon.

De invloed van Mercurius in Weegschaal, die kan worden gevoeld bij het naderende einde van 2019, zal volgens de horoscoop een vertraging voor de Schorpioen brengen. Het lot zal een moeilijke beslissing op uw weg laten komen en u heeft tijd nodig om eruit te komen. Gelukkig kunt u rekenen op steun van uw familie en partner of uw beste vrienden. Ze staan achter u, ongeacht uw beslissing.