Schorpioen Horoscoop 2016

De horoscoop van 2016 brengt voor de Schorpioen vele interessante kansen in het leven. Mensen die geboren zijn in dit sterrenbeeld onder de heerschappij van Pluto hebben vaak een geduldig, verantwoordelijk karakter en hebben een sterke wil. Wees niet bang om dit jaar het beste uit deze eigenschappen te halen. In 2015 hebben de sterren u over een positief pad geleid, vooral in uw carrière en dit jaar kunt u op dit gebied ook slagen. Natuurlijk zal niks gratis zijn, in het begin zult u een aantal problemen moeten overwinnen, maar de beloning voor de Schorpioen zal uiteindelijk des te zoeter zijn.

U zult proberen om alle problemen in een keer op te lossen, maar raakt steeds meer verstrikt in deze lastige taken en maakt de dingen moeilijker, vooral als het gaat om uw positie op het werk. De horoscoop beveelt aan om een lijst met afzonderlijke prioriteiten te maken en vervolgens elke taak apart op te lossen. In uw familie staan u harmonie en rust te wachten. Vergeet ook uw lichamelijke conditie niet, de beste manier om in deze koude maanden ziektes te voorkomen is om te gaan sporten.

De beste periode voor de Schorpioen zal in het voorjaar van 2016 zijn. Op dit moment staan de sterren in een stabiele positie en zult u op elk gebied uitblinken. Langdurige relaties gaan zeer bevredigend. Wees niet bang voor het doen van de volgende stap in uw relatie. Alleenstaanden zullen heel gemakkelijk kennissen maken met het andere geslacht. In uw carrière zullen uw inspanningen eindelijk worden opgemerkt door uw superieuren. Ziektes en blessures zullen aan u voorbij gaan.

Volgens de horoscoop zal het breekpunt in het midden van dit jaar komen. U zult moe zijn. U bent de afgelopen maanden zeer actief geweest, dus u heeft rust nodig. Deze passiviteit zal vooral op het werk plaatsvinden, waar uw werktempo zeer gemiddelde zal zijn. Aan de andere kant heeft u er recht op, na de vele eerdere succesvolle maanden. Daarom hoeft de Schorpioen geen ernstige moeilijkheden te verwachten.

In het najaar van 2015 zult u een schok ervaren als het gaat om relaties. Een onverwachte gebeurtenis zal u hard raken. Het was misschien een ongeluk, verraad of zelfs ontrouw. U zult de neiging hebben om uzelf af te sluiten van de buitenwereld en hulp te weigeren. De horoscoop adviseert u om de knoop door te hakken en gezelschap niet te vermijden. Alleen op deze manier zult u de gebeurtenissen in het verleden vergeten en sneller weer normaal functioneren. Tijdens deze periode zullen familie en uw naaste vrienden achter u staan. Koester ze. Aan het einde van dit jaar kunt u zich weer op uw carrière richten. De ijverigste Schorpioenen kunnen zelfs een vooruitgang in hun carrière verwachten. U zult in uw persoonlijke leven weer moedig zijn. Niet weigeren als iemand u mee uit vraagt.

 

contactFacebook