Ram Horoscoop 2016

Geen wonder dat dit jaar zo druk zal zijn. Uw planeet Mars staat in een zeer sterke positie en daarom zal elke Horoscoop van 2016 voor de Ram boordevol staan. Maar wees maar niet bang. Dankzij uw typische koppigheid en strijdlust zult u al die aanstaande gebeurtenissen heel gemakkelijk aan kunnen.

De Ram zal een nogal hectisch begin van dit jaar kennen. Winterslaap of passiviteit zal niets voor u zijn. Uw horoscoop voorspelt dat u in deze periode een grote doorbraak in uw carrière kunt beleven en ook in de ontwikkeling van uw persoonlijkheid. Mensen om u heen zullen u een handje helpen. Weiger hun hulp niet; u zou uw problemen alleen maar verergeren. Nadat u de moeilijkheden hebt overwonnen zult u er sterker uitkomen.

In het voorjaar van 2016, vooral in april, kunt u verwachten dat het allemaal wat gemakkelijker gaat, wat zelfs leidt tot een teruggang op het gebied van uw carrière. Als het om relaties gaat, zal de situatie verhit raken. De sterren zullen voor de alleenstaande Ram gunstig zijn bij het ontmoeten van nieuwe mensen. U zult heel spontaan en natuurlijk zijn en uw tegenpartij direct aantrekken. Mensen die bezet zijn kunnen daarentegen uitkijken naar harmonie en stabiliteit in hun relatie.

Wees voorzichtig. Er is een unieke kans voor u om te laten zien wat u kunt, dus laat het niet door uw vingers glippen. Uiteindelijk zult u zien wie uw echte vrienden zijn. In deze tijden zullen zij u helpen en ondersteunen. De onechte kan echter zelfs proberen om uw succes af te pakken en doen alsof het van hen is. Ook moet u nu goed aan uw gezondheid denken, vooral als u zichzelf blootstelt aan stressvolle situaties.

U zult in het najaar ook geen rust krijgen. De Horoscoop van 2016 laat zien dat u met veel moeilijkheden te maken krijgt. Iemand uit uw naaste familie kan plotseling ziek worden of problemen krijgen door een ongeval. U moet uw prioriteiten zeer snel herzien. Familie moet elkaar blijven steunen, vooral in moeilijke tijden. Op uw werk zult u waarschijnlijk iets in moeten halen ten koste van uw vrije tijd, maar u zult niet opgeven.

Maar het einde van het jaar brengt u deze vertegenwoordigers van vurige sterrenbeelden: teleurstelling en succes. Na onrustige tijden zal de Ram weer geluk vinden in de persoonlijke relaties. Kennissen die u nu opdoet zullen langdurig zijn. Maar als u deze "nieuwkomer" u teveel laat afleiden, zult u problemen op het werk krijgen. Uw baas zal niet blij zijn met uw nalatigheid of fouten.

 

contactFacebook