Leeuw Horoscoop 2016

De horoscoop van 2016 zal zeker niet gemakkelijk zijn voor de Leeuw. Instabiele sterren hebben dit jaar talrijke lastige situaties in petto voor mensen die geboren zijn in dit ambitieuze sterrenbeeld, geregeerd door de Zon. Maar wanhoop niet. Dankzij de gebeurtenissen van dit jaar zult u veel sterker worden en waardevolle ervaringen opdoen en uitgroeien tot een evenwichtiger persoon. Het jaar 2015 was succesvol voor wat betreft uw carrière. Dit geldt ook voor het jaar 2016. Dankzij uw sterke wil en een hoog werktempo, zal het u lukken om uw vooraf gestelde doelen te bereiken.

Aan het begin van het jaar kunnen er problemen in relatie verschijnen. U zult merken dat een persoon die u al heel lang na staat begint weg te drijven. Gevoelens tussen jullie zijn niet zo warm meer als ze waren, maar dat is geen reden om overhaast irrationele conclusies te trekken. Het is belangrijk om over uw gevoelens te praten. Zelfs als u van binnen avontuurlijk bent en graag nieuwe dingen probeert, adviseren de sterren u om in deze tijd vast te houden aan zekerheden. Het zal in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Problemen in uw persoonlijke leven kunnen ook in uw carrière worden weerspiegeld. U bent niet volledig gefocust. Uw leeftijdsgenoten om u heen zijn sympathiek en bieden aan u te helpen.

Het voorjaar van 2016 zal u enigszins shockeren. Er zullen onverwachte problemen op het werk zijn. Dit kan onder meer de financiële problemen van het bedrijf, oneerlijk medewerknemers, maar ook een probleem met een minder ervaren werkgever zijn. Blijf gedurende deze tijd dichtbij uw familieleden. Zij zullen u op kunnen vrolijken. Als het om relaties gaat, zullen de dingen rustiger worden. U zult de verloren harmonie met uw partner weer terug vinden.

In de zomer zal de Leeuw het erg druk krijgen. U moet alle opgestapelde werk inhalen. De horoscoop adviseert u om liever uw vakantie uit te stellen tot de herfst en de huidige problemen niet te onderschatten. Er ligt veel moeilijk werk op u te wachten. Vooral de maand augustus van 2016 zal moeilijk zijn voor de Leeuw. Aan de andere kant kunt u in deze tijd veel onbetaalbare ervaringen opdoen die u later kunt gebruiken om een vooruitgang in uw carrière veilig te stellen.

Het volgende deel van het jaar zal het rustiger worden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het werk en kunt zich daarom proberen te richten op uw relaties. Als u in een langdurige relatie zit, is deze stabiele periode zeer geschikt voor het doen van de volgende stap. Die Leeuwen die nog op "jacht" zijn, kunnen genieten van nachten vol geflirt, maar misschien ook wel verliefd zijn. Problemen in de familie zullen er dit jaar niet zijn, dus u kunt eindelijk genieten van harmonie en vrede. De horoscoop adviseert u om uzelf te trakteren op een buitengewoon evenement of ervaring. U zult in een opperbeste stemming zijn.

 

contactFacebook