Horoscoop 2016

Volgens onze specialisten zal de Horoscoop van 2016 zeer rijk zijn wat betreft ervaringen en belangrijke beslissingen in uw leven. U zult zich in zowel positieve als negatieve situaties bevinden die u zullen verrijken. Zo gaat het in het leven. Onze Horoscoop zal u door dit jaar heen leiden over een rustige route en u zult klaar zijn voor alle toekomstige situaties. Wij zijn er voor u, als gidsen en begeleiders. Niet alleen gedurende het jaar 2016, maar ook tijdens uw hele leven. Dit jaar kunt u onder andere ook persoonlijke ontwikkeling verwachten, een herziening van prioriteiten, en ook het vinden van innerlijke rust en sereniteit.

Wees niet bang om uw ogen te openen en zorgvuldig rond te kijken. De wereld om u heen is zo kleurrijk, divers en biedt vele mogelijkheden voor opmerkelijke ervaringen. Het enige wat u hoeft te doen is niet bang te zijn voor risico's, en nieuwe dingen te proberen. In afzondering leven is slechts op bepaalde momenten voordelig. We raden u dit zeker niet aan, vooral als u tot het laatste moment van dit jaar wilt genieten.

Wat betreft relaties zullen de sterren in een positieve positie staan. Zij zullen vooral langetermijn relaties bevorderen die ondanks kleine problemen blijvend zullen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is open en direct met uw partner praten. Met een hoogstaand volwassen gesprek kunnen veel problemen eenvoudig worden opgelost. Voor alleenstaanden heeft de horoscoop veel avontuur in petto bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Nachten met veel geflirt en onverwachte ervaringen. Er is een grote kans dat relaties die in 2016 zijn gevormd sterk en onafscheidelijk zullen zijn.

Op het gebied van carrières laat de horoscoop van 2016 zien dat u uw doelen zult bereiken. Maar het zal niet vanzelf gaan. U moet een aantal obstakels en problemen overwinnen. Aan de andere kant zult u dankzij dit feit zeer waardevolle ervaringen opdoen en gewaardeerd en zelfs onmisbaar worden voor uw werkgever. In het leven is niets gratis. Verwacht niet dat het geluk u gewoon in de schoot zal vallen. U moet het verdienen en er voor werken. Toon wat inspanning, toewijding en goede wil en dan kunt u met recht genieten van uw prestaties.

Volgens de horoscoop kunt u zich ook verheugen op een goede gezondheid in de veronderstelling dat u goed voor uzelf zult zorgen en uzelf niet bloot stelt aan stressvolle situaties. Omwille van uw eigen rust moet u leren om vaker "nee" te zeggen. Let op kleine probleempjes die u meestal gewoon wegwuift en negeert.


Jupiter in Maagd
11.8. 2015 - 9.9. 2016
f
11.8.
Jupiter in Weegschaal
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.

Uw ambities kunnen in deze periode beperkt zijn. Het kan zeer veeleisend zijn voor mensen om uit de menigte te stappen en te voldoen aan hun eigen doelen. Daarom kunt u zeer wantrouwend worden. En zult u conservatief blijven met betrekking tot uw meningen. Als u uw frustratie op z’n minst een beetje wilt oplossen, moet u afstand doen van uw perfectionisme en uzelf verlichten.

U zult in deze periode genieten van reizen en van het gezelschap van andere mensen. U zult ook de neiging hebben om een conventionele morele aanpak in te zetten, dankzij het hebben van een stabiele relatie. Echter als een situatie niet geschikt is voor uw huidige wensen, zowel financieel als emotioneel, zal er op z’n minst één ding radicaal moeten veranderen.

Saturn in Boogschutter
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.

In deze periode laten we ons niet leiden op basis van vertrouwen, aangezien er nog steeds een zeer realistisch gevoel van gevaar aanwezig is. U kunt ook een groot gevoel voor verantwoordelijkheid voelen of de angst om risico’s te nemen en de neiging om andere te beoordelen die niet bang zijn om risico’s te nemen. Het voordeel in deze periode zou kunnen zijn om uw verdere toekomst, zowel privé als werk, te plannen.

Uranus in Ram
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

U kunt volledig de enorme hoeveelheid aan energie omarmen dat u gedurende deze periode zult voelen. Wanneer het gaat om uw carrière kan uw originaliteit bijdragen tot het succesvol afronden van meer dan één project. De neiging om hardnekkig uw ideeën te promoten is zeker een goede zaak in deze tijd. Uw energie en gevoel voor humor kan van pas komen, bijvoorbeeld in relaties, ongeacht of ze werk gerelateerd of privé zijn.

Neptunes in Vissen
3.2. 2012 - 12.12. 2020
l
3.2.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.

 

contactFacebook