Boogschutter Horoscoop 2016

Onder invloed van de grootste planeet van ons zonnestelsel - Jupiter zijn de mensen geboren in dit sterrenbeeld optimisten en staan bekend om hun snelle en gefundeerde beslissingen. Volgens de sterren zal de horoscoop voor 2016 niet gemakkelijk zijn voor de Boogschutter, vooral aan het einde van dit jaar. In elk geval kunt u veel succes in uw carrière verwachten; in relaties is er meer passiviteit dan grote veranderingen.

U gaat het jaar 2016 beginnen met nieuwe energie. De Boogschutter zal als de natuurlijke autoriteit in deze periode vooral uitblinken in het werk. Een vriendelijke houding tegenover superieuren zal op zijn minst lof opleveren. Aan de andere kant adviseert de horoscoop u om niet al te soepel te worden. Uw collega's zouden kunnen denken dat ze zich ongestraft alles kunnen veroorloven. Wees voorzichtig als het gaat om uw gezondheid.

Verwaarloos uw vrienden en familie niet, zelfs als u op dit moment van uw werk geniet. Uw partner kan zelfs achterdochtig worden. Een paar mooie gebaren maken is alles wat u hoeft te doen om problemen te voorkomen. Vermijd ruzies ten koste van alles; u zou op dit moment alleen maar geneigd zijn oude problemen die er niet meer toe doen op te rakelen. Denk ook aan uw lichaam en aan sport.

Iemand uit uw omgeving zal u in de zomer van 2016 in een lastige situatie brengen. Wees niet egoïstisch; ondanks het feit dat u een hoop werk heeft, moet u niet aarzelen om te helpen. Later zult u misschien zelf hulp nodig hebben. De warme maanden zullen verlangen in uw intieme leven brengen. De alleenstaande Boogschutter kan op "jacht" gaan, zij zullen zeer succesvol zijn. Lange nachten vol passie en romantiek staan u te wachten. Degenen die in een relatie zitten, kunnen zich verheugen op harmonie en vrede. Na een vakantie zult u zich ontspannen en klaar zijn om weer aan het werk te gaan. In september is er volgens de horoscoop een grote kans om grote veranderingen in uw carrière aan te brengen. Als u niet tevreden bent met uw werk, dan is dit het juiste moment om te veranderen.

Het breekpunt zal in oktober komen. De horoscoop laat zien dat u in uw carrière zult moeten vechten om uw huidige positie te handhaven. U maakt een fout die door uw superieuren moet worden hersteld. Misschien was het aan uw nalatigheid te wijten, maar niemand kan dat nu iets schelen. U moet nu al uw aandacht op het werk concentreren. Laat niets u storen. Het einde van dit jaar zal weer rustiger worden. Breng Kerstmis met uw familie en uw partner door. De persoonlijkheid van de Boogschutter zal dit jaar veel sterker worden.

 

contactFacebook